среда, 12 августа 2020 г.

Аз ПА РИк 8 0883 Ілюзія #423 Дзеркало Вашої Душі. Трансмутація Людства. ...





Аз ПА РИк 8 0883 Ілюзія #423 Дзеркало Вашої Душі. Трансмутація Людства. ПетЛя Часу. БраМа Часу.
№1325
відео WIN 20200813 02 22 33
Трансмута́ція (від лат. trans — крізь, через, за; mutatio — зміна, зміна) — перетворення одного об'єкта в інший. Термін має кілька значень:

Трансмутація у фізиці — перетворення одного ядра в інше шляхом однієї чи більше ядерних реакцій або, точніше, перетворення ізотопу одного елемента в ізотоп іншого елемента шляхом однієї чи більше ядерних реакцій. Наприклад, 238U перетворюється в 239Pu шляхом нейтронного захоплення, що супроводжується емісією двох бета-частинок. На даний час у фізиці термін вживається рідко.
Трансмутація в алхімії — перетворення одного металу в інший. Зазвичай малося на увазі перетворення неблагородних металів у благородні. Здійснення трансмутації було головною метою алхімії, для досягнення якої велися пошуки філософського каменя. У метафізичному сенсі, що стосується і духовної сфери — перетворенню підвладний не лише матеріал, а й особистість.
Трансмутація в генетиці — генні мутації, викликані абсорбованим у тканинах організму радіонуклідом; іноді термін використовується для позначення будь-яких генних мутацій.

Комментариев нет:

Отправить комментарий